Beurteilungen für Sclerotia Tampanensis

  • LordOfAtlantis

    2014-11-22
    Show full review Hide review

    Lekkere trip, vaag spul. Door de truffel was ik echt de weg kwijt. Qua mindfuck en filosofische gedachten doen niet veel truffels hem na. Uniek product.
    Lekker om hem eens te proberen als je ervan houdt om de realiteit om te gooien.

  • pepe

    2014-09-03
    Show full review Hide review

    ¿He leído bien? ¿Ya no se puede enviar este producto a España?

  • jelle

    2014-04-04
    Show full review Hide review

    Echt hele goede truffels als je van ingewikkelde gedachten houd.
    Ik heb ze eerst gedroogd voordat ik ze nam omdat ik ze meenam op vakantie en toen gingen we dagen in de auto zitten (ik kan me voorstellen dat ze dan gaan rotten)
    Voor mensen die nog wat info over het drogen willen in heb het zo gedaan:
    Neem een vel geplastificeerd papier, hierop leg je de truffels.
    De grote truffels moet je misschien even fijn snijden dan droogt het stukken sneller. Leg het papier met de truffels nu op een droge en donkere plaats. Het liefst op de tocht. Nooit op de verwarming leggen dan verdampt de psilocybine ook niet met een föhn proberen te drogen.
    Na een dag of 5 zijn de truffels bijna droog.
    Ik heb geen koffiemolen dus ik heb ze toen tot een soort poeder gesneden. daarna heb ik ze nog 2 nachtjes laten drogen, en klaar.
    ik heb er thee van gemaakt (smaakt niet eens zo heel slecht)

  • Yiannis

    2014-02-17

    If you want to keep it all in the (clear) head, this is the one for you!

  • n8

    2013-07-05
    Show full review Hide review

    Eerste ervaring.
    13:00 mijn laatste maaltijd
    18:30 +- 6-7 gram goed gekauwd tot een brij en dit zo lang mogelijk in mijn mond gehouden. Smaak is vrij bitter/zuur met een noot-aroma.
    18:45 mijn zicht wordt erg scherp en mijn gezichtsveld wordt breder. Net of oogkleppen worden weggehaald.
    19:00 Visuals komen op. Patronen op de muur en plafond.
    19:15 Zet een aangenaam muziekje op om kalm te blijven (enya)
    19:30 Een hele wereld geschapen met mijn ogen dicht. Ingewikkelde patronen, alles beweegt op de muziek. Een euforisch gevoel.
    20:00 De muur naast mij gaat open en het lijkt of een nieuwe dimensie opengaat.
    20:30 Open mijn ogen en heel de kamer lijkt gigantisch groot. Muren en plafond zijn voor mij,net hetzelfde als de vloer, begaanbaar terrein. Hierdoor lijkt de kamer NOG groter. Alles wat ik zie is super gedetailleerd, net of ik het onder de microscoop houd. Daardoor kan het ook angstaanjagend zijn. Ik probeer alles te aanvaarden hoe het is en verder te gaan. De muziek helpt hierbij.
    21:00 Een lichte hoofdpijn. Net of ik een hele dag heb gestudeerd. Enkele tictacs en wat fruitsap later verdwijnt dit gevoel.
    22:00 De visuals en de diepe roes zijn aan het wegtrekken en probeer alles op een rijtje te zetten en te vatten wat ik net heb meegemaakt.

  • Malina

    2013-06-07

    We bought one box of 10g and the other of 15g, divided on 3 persons which was 8,3 per person. Of course, we didnt eat before, and almost after 30-40 minutes the effect came.

    We were tripping for four hours and it was absolutely amazing! Everything was in 3D, we were connected with the room and with every object. Listening to dolphins and whales sounds, nature forest sounds.. The room was just beautiful, filled with peace, relaxation and happiness. Later the walk on the street was even beter (but later, in the effect was paranoid to see other people :))

    It was an amazing experience, for sure doing it again, and recommendations to everybody!!!

  • Tim

    2013-05-18

    10g und nur subtile Wirkung.
    Leider Geldverschwendung

  • Steffen

    2013-05-07

    Genau das was ich wollte, nicht zu abgefahren sondern eine ganz angenehme note...

    -Versand war super schnell und sehr diskret :)

  • Phil

    2013-03-23

    Das Paket war schnell da und top Ware.

    Bei den Truffeln bleibt man total klar im Kopf und man bekommt eine gesteigerte Wahrnehmung. Dazu musste ich standig Lachen und hatte extremen Heiszlig;hunger auf Suszlig;zeug ^.^

    Gerne wieder!

  • Motrip

    2013-02-24

    Gute trüffel für einsteiger, visuell schön, im kopf total klar gewesen. Alle 15g kann man locker essen.

1 2 3 4 5

Sclerotia Tampanensis

Sclerotia Tampanensis

Psilocybe Tampanensis ist ein sehr seltener psychedelischer Pilz, dessen einzige bekannte Probe von Steven Pollock 1977 in der Wildnis nahe Tampa, Florida gefunden wurde. Auch bekannt als Trüffel oder Philosopher's Stones.

Zuletzt aktualisiert am 2015-05-25 | © 1999-2015 Azarius International

Azarius Geschäftsstelle
Postbus 3458
1001 AG Amsterdam
Die Niederlande

Azarius Store
Kerkstraat 119
1017 GE Amsterdam
Die Niederlande
Bitte schicken Sie alle Post an die Azarius Geschäftsstelle

Durch deine IP-Adresse haben wir dein aktuelles Aufenthaltsland bestimmt.

Durch dieses Feature kannst Du sehen, welche Produkte wir in dein Land verschicken.
Falls uns ein Fehler unterlaufen ist, kannst Du hier ein anderes Land auswählen.

Für Fragen zu unseren Versandbedingungen, gehe zu unserer FAQ-Seite oder kontaktiere uns.